Anne-Mette Hjerrild Johansen // Tønningvej 20 // 8740 Brædstrup // 29 82 01 92 // ole-am@os.dk

 

Hej, Jeg hedder Anne-Mette Hjerrild Johansen, og jeg er født i 1984. Jeg er uddannet dagplejer, og har været ansat som kommunal dagplejer fra 2008-2011. Før jeg blev dagplejemor var jeg pædagogmedhjælper i børneboligen og børnehaven i tønning/træden.

 

I 2011 tog jeg springet og blev privat . En beslutning jeg aldrig har fortrudt – for nu kan jeg give børnene de rammer de fortjener.


 Jeg er gift med Ole Hjerrild Johansen, som dels arbejder på et hjælpemiddeldepot, og dels som deltidsbrandmand. Sammen har vi 2 guldklumper: Sofie som er født 2007 og Signe som er født 2006.

Vores lille familie bor på en hyggelig landejendom i Tønning 5 minutters kørsel fra Brædstrup. På gården har vi heste, kaniner, fugl, og hund.

 

Min pædagogik:

Jeg er af væsen meget tålmodig – så der er altid god tid og omsorg til det enkelte barn, og det er vigtigt for mig at alle børnene er trygge. Børnene skal føle at de er i en varm og god atmosfære i familiære omgivelser.

 

 

Min pædagogik:

 

Jeg er af væsen meget tålmodig – så der er altid god tid og omsorg til det enkelte barn, og det er vigtigt for mig at alle børnene er trygge. Børnene skal føle at de er i en varm og god atmosfære i familiære omgivelser.

 

For at udvikle børnenes sprog og motorik, så synger og danser vi rigtig meget, både til musik og sammen uden musik. Vi bruger også naturen meget, hvor vi lære at dufte til blomster, går i skovbunden hvor man skal kigge sig godt for, for ikke at falde, og vi snakker om det vi ser, og styrker vores sammenhold med vores daglige bedrifter.

 

 Her hos mig er børnene gode venner og legekammerater. Nogle leger bedre sammen end andre – og her spiller alderen også en stor rolle . Alle hjælper til med madlavning oprydning osv . og bliver en del af fællesskabet .


 Jeg modtager ikke gæstebørn i min dagpleje, og det er rart for børnene. De møder hver dag op til de samme børn og skal ikke forholde sig til nye børn eller føle sig utrygge over at skulle finde deres plads i hierarkiet. En anden bonus er at det også mindsker risikoen for smitte, at vi kun er de samme børn hver dag.

 

Jeg snakker hver dag med forældrene om dagens store og små ting. Nogle gange snakker vi længe, hvis der er ting vi skal have drøftet og andre gange er det bare en hurtig overlevering af barnet, hvor dagen lige bliver ridset op i store træk – men jeg prioritere dialogen og evt. problemløsning med forældrene højt.

 

 

Kurser:

- Dagpleje grundkursus.

- De onde børn - når mobning har en funktion.

- Første hjælp.